INNLEVERING

Selg hos GOSJ

Hos GOSJ kan du tjene penger på plagg du ikke lenger bruker. Vi er stadig på utkikk etter pent brukte plagg fra kvalitetsmerker. Alle plagg må være nyvasket og i perfekt stand.

PROSESSEN

Slik fungerer det

Er du interessert i å gi plaggene dine et nytt liv? Kom innom i butikkens åpningstider eller send en melding på sosiale medier. Dersom plaggene passer inn i butikken kan du velge mellom:

  • 45% av salgssummen i et gavekort som kan brukes hos GOSJ innen de neste 12 månedene.
  • 35% av salgssummen på vipps

Du vil motta din del av salgssummen når plagget er solgt, og utbetaling vil skje på slutten av måneden.

Vi har ingen satt tid på hvor lenge varen kan være i butikk, men om vi etter noen måneder ser at det ikke er interesse for plagget så tar vi kontakt. I dette tilfelle kan du enten komme og hente varen eller vi kan levere videre til gjenbruk på dine vegne.

VURDERINGSKRITERIER

Tenk igjennom dette først

Hvilket stand er plagget i? Plagget må være i perfekt stand. Sjekk at knapper og glidlåser fungerer, og at hvert plagg er vasket og strøket, klar for en ny eier. Butikken tar ikke i mot klær som har flekker, hull eller nupper.

Passer plagget inn i sesongen? Tenk igjennom om plaggene passer inn i sesongen vi er i.

Hvem har produsert plagget? GOSJ er på utkikk etter plagg fra kvalitetsmerker. Vi ønsker ikke plagg fra de billigste merkekjedene, slik som H&M, Dressmann og Cubus.

Hvor gammelt er plagget? GOSJ selger ikke retro og vintage, og butikken er derfor interessert i plagg som er mindre enn 10 år gamle, fra merker som fremdeles eksisterer og som folk kjenner til.

Vi har ikke mulighet til å ta inn sportstøy, undertøy, badetøy, ballkjoler eller herreplagg.