Kuraterte kvalitetsvarer

GOSJ startet opp i 2022 og er en moderne secondhand-butikk. Du skal ikke behøve å inngå et kompromiss når du velger gjenbruk, og vi jobber hardt for å gi deg en like god opplevelse som når du handler nytt. Vi tilbyr kuraterte kvalitetsvarer og alle våre plagg er vasket, stemet og uten tegn til bruksmerker. Bedriftens navn kommer fra uttrykket “gosj”, et ord som gjerne brukes av noen som er positivt overrasket. Det er akkurat denne følelsen vi ønsker at folk skal få når de besøker oss: “Gosj, kan dette være brukte klær”?

Ta en titt

En moderne gjenbruksbutikk

GOSJ finnes både som butikk og nettbutikk. Våre fysiske lokaler er lokalisert i hjertet av Kongsberg og fungerer som et showroom. Her kan du ta en nærmere titt på materialene og prøve plaggene på. Vi ser frem til å treffe deg!

Provisjonssalg

Hos GOSJ kan du selge plaggene du ikke lenger bruker. Vi selger varer på provisjon, og når plagget er solgt kan du velge mellom et gavekort hos GOSJ eller en utbetaling på Vipps. Vi er stadig å utkikk etter pent brukte plagg fra kvalitetsmerker, og som tommelregel ønsker vi varer som er mindre enn ti år gamle, nyvasket og i perfekt stand. Det er viktig at varene har mange leveår igjen og vi velger derfor bevisst bort “fast fashion”-verstingene, slik som H&M og Zara.

Les mer her